подробности на български


Представяме ви изумителен апартамент намиращ се в пет звездния хотел "Приморско Дел Сол" в морския курорт Приморско(България) с панорамен изглед към морето, плувните басейни, националния парк, града и планините на 100 метра от северния плаж.
Комплексът е собственост и се поддържа от "Home Care hotels".
Апартаментът се намира на етаж 7, обзаведен по най-висок стандарт и в много добро общо състояние. Строителят е бивш собственик и в самия комплекс не се намира по-добър апартамент.
Общата площ е 357 кв.м., вътрешното пространство е с размер 210 кв.м. заедно с прекрасна слънчева тераса, която е приблизително 130 кв.м.

Цената е 179.000 евро.


Това е наистина уникална възможност да закупите ваканционен имот за лична употреба или за отдаване под наем в добре развит туристически регион.

Имотът се състои от:

Частно стълбище водещо към входа.
Трапезария
Модерно обзаведена кухня
Хол с размер 60 кв.м.
3 спални
2 бани

вградени гардероби и шкафове
климатик

Апартаментът включва пълен достъп към всички хотелски места за отдих като вътрешни, външни плувни басейни, спа, фитнес и частен плаж.
Настоящият собственик има възможност да съдейства при трансфери от летището в Бургас както и с процеса по продажба в България.
Приморско е популярен малък крайбрежен град, който е известен с атмосферата си както и с двата големи пясъчни плажа с дължина приблизително 2.5 км.

Видео с плажа на Приморско:
https://www.youtube.com/watch?v=uogMzDi7Mko
https://www.youtube.com/watch?v=Z2fPsCCoSf0 


Видео от комплекса Приморско дел сол.

https://www.youtube.com/watch?v=7AlZmcor53o Това е най-доброто плажно място на юг от Бургас.
Приморско не принадлежи към големите курорти като Слънчев Бряг, Златни пясъци и т.н. Това е нормален град в който не е необходимо да заплащате за паркинг, обитава се през цялата година, цените са сравнително ниски, туристите са предимно българи и сте обградени от природа
Природният резерват Ропотамо намиращ се в края на северния плаж предлага възможности за безкрайни разходки.

През лятото водата е топла (25°-28°).
Предимно през този сезон в Приморско може да се насладите на над 2300 слънчеви часове. Морето също така е изключително чисто.

Част от атракциите на града включват воден парк, конна база, голф, кей и безплатен театър с вечерни преставления. Има възможност за разходки с лодка.

Съществуват множесто ресторанти, нощни клубове и т.н.

Приморско се намира на 60 км или около 1 час път с кола от летището в Бургас. Инфраструктурата е в много добро състояние.

Наблизо се намира делтата на река Ропотамо, която е изключително красива. В непосредствена близост се намират плажът Аркутино както и старият град на Созопол.